Copa

Un Reial Madrid carregat de suplents i molt gris pateix per guanyar el Leganés per la mínima (0-1)

Els blancs han estat molt espessos davant d'un Leganés que ha sabut frustrar les poques iniciatives en atac que han estat capaços de generar els de Zidane. Un gol de Marco Asensio, gairebé en el temps de descompte, ha estat decisiu per encarrilar l'eliminatòria

Actualitzat

Un Reial Madrid carregat de suplents ha disputat un partit d'anada dels quarts de final de Copa davant del Leganés per oblidar tot i la victòria (0-1). Els locals han sortit a la gespa de Butarque com un tro amb l'objectiu de deixar encarrilada l'eliminatòria dels quarts de final de Copa, però no han estat capaços de fer diana davant del conjunt blanc, mancat d'idees i d'iniciatives i que, en un cop de sort, a les acaballes ha vist porteria amb un gol d'Asensio.

Els problemes pels blancs, però, no s'han fet esperar i, només començar, Vallejo s'ha lesionat tot sol i ha hagut de ser substituït per Nacho.

El Madrid, espès, s'ha deixat dominar pels locals del tot. El perill més destacat del primer temps ha estat quan Kovacic ha desaprofitat una clara ocasió de gol després de robar una pilota a Rubén Pérez just a l'àrea del Leganés i, en l'un contra un amb el porter Champagne, ha acabat xutant fora en un greu error que ha fet posar les mans al cap a Zidane.

A la represa, en vista que el partit estava massa encallat, Zidane ha mogut fitxa i ha fet entrar dos jugadors dels seus habituals, Luka Modric i Isco, amb la intenció de desequilibrar, però tot ha quedat en el pròposit perquè la grisor del joc dels blancs s'ha mantingut intacta.

El Leganés, en canvi, ha fet el seu partit, ha mantingut el pols als blancs amb fermesa i fins i tot ha estat a punt de marcar després que Llorente, intentant refusar una falta enverinada, ha estavellat la pilota a la creueta a la seva pròpia porteria. Poc després, ha estat Beavue qui ha estat a punt de marcar quan ha enganxat a boca de canó una centrada llarga d'Amrabat a l'àrea petita, però Kiko Casilla ha rebutjat amb solvència.

A un minut del final del temps reglamentari, finalment, Marco Asensio ha aconseguit enviar la pilota al fons de la porteria des de l'àrea petita aprofitant una centrada de Theo.

Amb aquest avantatge, el Madrid s'aprofita del valor doble en camp contrari per deixar encarrilada l'eliminatòria, tot i que encara queden 90 minuts per disputar al Bernabéu.

Anar al contingut