La rematada de cap de Sergio Ramos (Foto: @realmadrid)

Un Reial Madrid amb molts suplents derrota el Deportivo amb un altre gol providencial de Sergio Ramos (3-2)

L'entrenador del Reial Madrid ha decidit reservar la majoria dels seus titulars habituals i el seu equip a punt ha estat de cedir punts davant del Deportivo. Una vegada més, però, Sergio Ramos ha salvat els seus amb un gol en el temps afegit.

Daniel AlentoActualitzat

Zinedine Zidane, pensant en el Mundial de Clubs que el seu equip ha de disputar la setmana que ve, ha presentat una alineació amb molts jugadors de la segona unitat blanca. El seu onze l'integraven Keylor Navas, Danilo, Pepe, Sergio Ramos, Nacho, Casemiro, Kroos, Isco, Marco Asensio, James Rodríguez i Morata. El Reial Madrid, privat de la seva artilleria més potent, ha patit per derrotar el Deportivo (3-2).

Isco ha assumit el paper de generador ofensiu del Madrid, que ha estat el primer a arribar a la porteria rival. Les ocasions més clares, però, han estat per als de la Corunya. En el minut 28, Navas ha fet una gran aturada davant d'un xut de Celso Borges. El mateix jugador del Dépor, en el minut 35, ha rematat al pal, i, després del rebot, la pilota ha passat per sobre de Guilherme sense que el brasiler pogués impactar-la.

En el minut 50, Morata ha obert el marcador amb un gran gol. Després de rebre la passada d'Isco fora de l'àrea, d'esquena a la porteria, el davanter s'ha girat per batre des de lluny amb un gran xut Tyton. El seu company Nacho, a la celebració, ha fet broma amb la petició de casament del davanter a la seva xicota en un espectacle de màgia.

Ramos, el salvador

Casemiro ha tallat una sortida a la contra del Deportivo, però ha comès una greu errada davant la pressió d'Andone. Joselu, un jugador format al planter madridista que havia entrat en joc en el minut 58, ho ha aprofitat per empatar a 1 en el minut 63 amb un xut que ha anat exactament a l'escaire de la porteria del Madrid. Una nova mostra d'indolència defensiva en el següent atac gallec ha permès a Joselu, després d'una centrada d'Andone, fer l'1 a 2, en el minut 65.

Lucas Vázquez ha entrat per Marco Asensio, Mariano ha substituit Isco, i Marcelo, Danilo. Els de Zidane s'han llançat a l'atac en busca de l'empat, tot i que la falta d'efectius els restava potencial. Mariano ha fet l'empat a 2 en el minut 84, rematant amb l'espatlla una centrada de Lucas Vázquez. Els nervis han aparegut.

Amb Tyton al terra per un cop amb el pal de la porteria, els jugadors dels dos equips han protagonitzat una picabaralla resolta amb targetes grogues per Sidnei, Ramos i Keylor Navas. En la següent ocasió local, el porter del Deportivo s'ha tornat a colpejar amb la seva porteria. En el servei de córner, ja en el temps de descompte (minut 92), una vegada més Sergio Ramos ha rescatat el seu equip amb un gol providencial.