Bàsquet

Un rècord de triples dels Lakers els dóna la victòria davant els Kings (126-122)

Jordan Farmar va acabar amb 30 punts i va anotar vuit dels dinou triples dels angelins, una marca que suposa un nou rècord per a la franquícia. Pau Gasol va fer una bona estadística, amb 22 punts, 5 rebots i 6 assistències. El Grizzlies de Marc Gasol van perdre contra els Thunder (113-107) i veuen com els "play off" perillen.

Actualitzat

Els dos pitjors equips de la Conferència Oest de l'NBA es van trobar divendres a l'Staples Center en un partit que els Lakers van inclinar a favor seu (126-122) gràcies a un festival de triples que va tenir Jordan Farmar com a protagonista principal. El base va acabar amb 30 punts i va anotar vuit dels dinou triples dels angelins, una marca que suposa un nou rècord per a la franquícia. Pau Gasol va fer una bona estadística, amb 22 punts, 5 rebots i 6 assistències, i va tenir una presència decisiva en defensa, on va destacar un tap espectacular sobre un intent d'esmaixada de Rudy Gay.

Problemes a Memphis

Una segona part fulgurant de Kevin Durant, en la qual va fer 30 dels seus 37 punts, va donar el triomf als Thunder davant els Grizzlies de Marc Gasol (113-107). Amb 17 punts, el català va ser dels pocs que van jugar al seu nivell habitual en el conjunt de Memphis, que ara és penúltim de la Divisió Sud-oest i es complica la classificació per als "play offs".

Altres resultats

Cleveland Cavaliers, 99 - Utah Jazz, 79
New York Knicks, 103 - Golden State Warriors, 126
Dallas Mavericks, 91 - Chicago Bulls, 100
San Antonio Spurs, 92 - Charlotte Bobcats, 82
Phoenix Suns, 116 - New Orleans Pelicans, 104

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut