El debutant Julian Draxler aconsegueix el seu primer gol amb la samarreta del PSG, el 7-0 (EFE)

Un PSG ple de suplents goleja el Bastia a la Copa de França (7-0) i es prepara per jugar amb el Barça a la Champions

El pròxim rival del Barça a la Champions sembla que ha sortit de la crisi. Amb un 7-0 davant del Bastia, els d'Unai Emery s'han classificat per als setzens de la Copa de França i es preparen per jugar contra els de Luis Enrique

Quan falta un mes per als vuitens de final de la Champions, el pròxim rival del FC Barcelona, el París Saint-Germain, sembla que té la punteria ben afinada. L'equip d'Unai Emery es va imposar per un clar 7-0 al Bastia al Parc dels Prínceps. Un París Saint-Germain ple de suplents va exhibir una aclaparadora autoritat davant el Bastia (7-0), que va proporcionar al conjunt d'Unai Emery la classificació per als setzens de final de la Copa de França.

Thiago Silva va obrir la festa golejadora en el minut trenta amb una rematada de cap. Abans del descans, al 41, va ser Rabiot el que va marcar el segon, amb un xut des de fora de l'àrea que el porter Thomas Vincensini no va poder aturar. El festival anotador del conjunt local va continuar a l'inici de la segona part. Un altre xut llunyà, en aquesta ocasió de Christopher Nkunku, va suposar el tercer en el minut 47, i deu minuts després Thiago Motta, de cap, va fer el quart. El cinquè va ser anotat per Lucas Moura, de penal, al 57, i el sisè per Ángel Di María, que va substituir, precisament, el brasiler. Draxler, en l'últim minut, va arrodonir la golejada del París Saint-Germain.