Futbol

Un projecte germanocatalà guanya la concessió de la reforma de l'estadi Santiago Bernabéu

La remodelació de l'estadi Santiago Bernabéu comença a agafar cos. Aquest divendres es farà pública l'atorgació de la concessió al projecte presentat conjuntament per la firma alemanya GMP Architekten i els estudis catalans L35 i Ribas & Ribas, segons avança el diari "El País". La seva proposta ha superat els projectes liderats per Rafael Moneo o Norman Foster.

L'estadi Santiago Bernabéu serà remodelat en breu.

La remodelació de l'estadi Santiago Bernabéu comença a agafar cos. Aquest divendres es farà pública l'atorgació de la concessió al projecte presentat conjuntament per la firma alemanya GMP Architekten i els estudis catalans L35 i Ribas & Ribas, segons avança el diari "El País". La seva proposta ha superat els projectes liderats per Rafael Moneo i Norman Foster.

El projecte de reforma de l'estadi del Reial Madrid, del qual es coneixen per ara pocs detalls, s'està gestant des de fa dos anys i semblava que havia entrat en punt mort. Ara, però, després d'haver canviat l'enfocament a la meitat del procés per posar més èmfasi en la generació d'ingressos, sembla que arrenca definitivament. El seu cost global estaria al voltant dels 400 milions d'euros, segons indica "El País".