L'estadi Santiago Bernabéu serà remodelat en breu.
Futbol

Un projecte germanocatalà guanya la concessió de la reforma de l'estadi Santiago Bernabéu

La remodelació de l'estadi Santiago Bernabéu comença a agafar cos. Aquest divendres es farà pública l'atorgació de la concessió al projecte presentat conjuntament per la firma alemanya GMP Architekten i els estudis catalans L35 i Ribas & Ribas, segons avança el diari "El País". La seva proposta ha superat els projectes liderats per Rafael Moneo o Norman Foster.

Actualitzat

La remodelació de l'estadi Santiago Bernabéu comença a agafar cos. Aquest divendres es farà pública l'atorgació de la concessió al projecte presentat conjuntament per la firma alemanya GMP Architekten i els estudis catalans L35 i Ribas & Ribas, segons avança el diari "El País". La seva proposta ha superat els projectes liderats per Rafael Moneo i Norman Foster.

El projecte de reforma de l'estadi del Reial Madrid, del qual es coneixen per ara pocs detalls, s'està gestant des de fa dos anys i semblava que havia entrat en punt mort. Ara, però, després d'haver canviat l'enfocament a la meitat del procés per posar més èmfasi en la generació d'ingressos, sembla que arrenca definitivament. El seu cost global estaria al voltant dels 400 milions d'euros, segons indica "El País".

Anar al contingut