Un portentós Marc Gasol ensorra el ViveMenorca i lidera l'Akasvayu en la victòria per 88-91

Un sublim i gairebé perfecte Marc Gasol ha estat el protagonista de la segona victòria de l'Akasvayu en l'ACB després del triomf aconseguit la setmana passada contra el Tau. El pivot català ha liderat el joc ofensiu dels gironins en una segona part en la qual els de Pedro Martínez han escombrat el ViveMenorca. Malgrat la bona actuació de Chris Moss -22 punts, 10 rebots-, els illencs mai han pogut fer front al recital de Gasol i han acabat caient per 88-91.

Deu cistelles de deu intents, un triple d'un únic llançament, quatre de sis en tirs lliures i set rebots. Amb aquests percentatges Marc Gasol s'ha convertit en l'autèntic protagonista de la segona victòria consecutiva de l'Akasvayu en l'ACB. Els gironins s'han imposat al ViveMenorca en un partit fàcil que han tingut controlat de principi a fi.

El sempre bregador equip de Ricard Cases mai ha tingut opcions i sempre ha anat a remolc. Tot i arribar al descans amb un mínim desavantatge (34-41), una segona part excepcional amb Gasol omnipresent tant en atac com en defensa i l'ajuda de San Emeterio i Stevenson els catalans han deixat sentenciat el partit. Ni les rotacions de Cases ni l'aportació de Moss han pogut mai travar el joc ofensiu dels gironins.

Finalment, el marcador definitiu ha reflectit clarament la superioritat catalana davant d'un ViveMenorca que no coneix la victòria.