Segona A

Un penal polèmic a l'últim minut impedeix que el Sabadell puntuï al camp del Numància (2-1)

El Sabadell ha deixat escapar la victòria al camp del Numància en un partit que ha merescut un millor resultat però que ha acabat perdent (2-1). Un polèmic penal per unes mans d'Abraham Paz transformat per Julio Álvarez en el minut 89 ha propiciat la remuntada local i ha impedit als arlequinats puntuar en la seva visita a Los Pajaritos.

El Sabadell ha deixat escapar la victòria al camp del Numància en un partit que ha merescut un millor resultat però que ha acabat perdent (2-1). Un polèmic penal per unes mans d'Abraham Paz, transformat per Julio Álvarez en el minut 89, ha afavorit la remuntada local i ha impedit als arlequinats puntuar en la seva visita a Los Pajaritos.

L'equip de Lluís Carreras ha fet una primera meitat molt seriosa i s'ha avançat amb un gol de Moha en el minut 26. El veterà jugador marroquí ha batut Herrerín després de rebre una gran assistència de Juanjo Ciércoles.

En la represa, els sorians han agafat el control del joc, però el Sabadell, a la contra, ha perdonat la sentència en una ocasió molt clara d'Uli Dávila. Però del possible 0-2, en el minut 71, Juanjo, de cap, ha fet l'empat a un. I quan el Sabadell ja donava per bo el punt, l'àrbitre gallec Paradas Pallas ha xiulat un polèmic penal per unes mans discutibles d'Abraham Paz, i Julio Álvarez, un autèntic especialista des dels 11 metres, ha batut Nauzet. Amb aquesta derrota, els vallesans es mantenen setens a la classificació amb 23 punts però en zona de promoció d'ascens a Primera Divisió, perquè el Barça B, sisè, no pot disputar el "play-off".