El Nàstic ha sumat un punt a Los Pajaritos (LaLiga)
Segona Divisió

Un penal en el temps afegit permet al Nàstic sumar un punt a Sòria (1-1)

El Nàstic ha sumat un punt a Sòria en el temps afegit després que Marcos de la Espada transformés un penal comès a ell mateix. Al minut 73, el Numància s'havia avançat gràcies a Alegria

Actualitzat

Pablo Valcarce ha fet anar de corcoll la defensa del Nàstic a Los Pajaritos en els primers minuts de partit. Reina, providencial, i la defensa, sòlida, han evitat un mal major. Als grana els ha costat trobar la porteria contrària, i en un dels intents, la passada de Jean-Luc a Álex López ha acabat interceptada per Orfila. A la mitja hora, Vicente Moreno ha fet el primer canvi. Xisco ha entrat per Gal Arel i poc després, Álex López ha dirigit una tímida acció. El Numància s'ha vist obligat set minuts més tard a fer un canvi per lesió. Pedraza, important per a Jagoba, ha hagut d'abandonar el terreny de joc.

Pablo Valcarce, que ja havia generat maldecaps a l'àrea grana, hi ha tornat amb un xut al lateral de la porteria als deu de la segona. Amb Emaná al terreny de joc, el Nàstic ha guanyat un revulsiu, però no s'ha vist transformat en gol, tot i que Rocha, amb una rematada l'ha tingut a tocar. La pilota, però, ha acabat refusada pel travesser. Per arribades el Numància ha guanyat el Nàstic i el premi ha arribat en forma de gol. Un gran gol d'Alegria al minut 73 amb centrada de Pablo Valcarce. Els de Vicente Moreno han mantingut el pols als sorians i l'entrada de Marcos de la Espada els ha anat bé. Primer, perquè ha protagonitzat la millor ocasió del segon temps, amb una rematada de cap que ha acabat a les mans del porter Munir i després, perquè ell ha provocat el penal que li ha fet Juanma i l'ha transformat. Ja era el temps de descompte quan el Nàstic ha sumat un punt a Los Pajaritos. L'àrbitre ja no ha donat temps per a més.

Anar al contingut