McIlroy ha penjat una foto seva amb crosses a Instagram
McIlroy ha penjat una foto seva amb crosses a Instagram
Golf

Un partidet de futbol amb els amics pot deixar Rory McIlroy fora de l'Open Britànic

Rory McIlroy s'ha fet mal en un turmell mentre jugava un partit de futbol amb uns amics; una lesió que arriba en un moment molt inoportú, a menys de dues setmanes perquè comenci l'Open Britànic

Actualitzat

Rory McIlroy es podria perdre l'IOpen Britànic, que es disputa entre el 16 i el 19 de juliol al mític camp de Saint Andrews (Escòcia), després de trencar-se un lligament del turmell esquerre. El vigent campió del torneig i número 1 del món es va lesionar en un partidet de futbol amb uns amics.

McIlroy ha explicat a les xarxes socials que s'ha fet "un trencament total del lligament del turmell esquerre i dany associat a la càpsula". El golfista afirma que ja ha començat la rehabilitació i es fa un seguiment diari per intentar estar a punt de cara a un dels quatre tornejos principals de la temporada. Els altres tres són el Masters d'Augusta (abril), l'Open dels Estats Units (juny) i el Campionat de la PGA (agost).

El nord-irlandès és un dels tres golfistes de la història que han guanyat tres d'aquestes grans cites del calendari amb 25 anys. Els altres dos són els nord-americans Jack Nicklaus i Tiger Woods.

Anar al contingut