El Numància s'ha emportat el partit amb un gol de Jairo en el primer temps (@laliga)

Un Numància dominador s'imposa al Reus amb un gol de Jairo en la primera part (1-0)

Al Numància només li ha calgut un gol per superar el conjunt roig-i-negre. Jairo ha fet l'1-0 en la primera part i el marcador ja no s'ha mogut

Reus Deportiu i Numància s'enfrontaven en unes condicions a la taula classificatòria gairebé pastades. Tots dos equips, amb 33 punts, 8 victòries, 9 empats i 7 derrotes, i tots dos amb la intenció de sumar punts per poder escalar alguna posició i acostar-se a la zona de promoció. El Numància, dominador, s'ha emportat els tres punts, amb un gol en el primer temps (1-0).

Jairo Morillas, l'ex de l'Espanyol i el Girona, ha estat l'encarregat de fer el gol del Numància (1-0, minut 16), gràcies a una assistència de Marc Mateu, amb una rematada que el porter del Reus no ha pogut aturar. En l'inici de la segona part, el conjunt català ha estat a punt d'encaixar el segon. Marc Mateu ha tingut el gol a tocar després d'una recuperació de Galarreta, que la dona a Jairo perquè l'acosti a l'àrea rival i allà s'encarrega Mateu de rematar-la. La pilota surt, per poc, fora de la porteria roig-i-negra.

El Reus no ha acabat de reaccionar i el Numància, superior, encara ha tingut un parell d'opcions de pujar el 2-0 en el marcador. Finalment, el resultat no s'ha mogut i el conjunt local ha sumat els tres punts i s'ha acostat més a la zona europea de la taula, amb una 8a posició. Els numantins encadenen tres victòries consecutives.