Actualitat grana

Un Nàstic amb moltes baixes buscarà a Pamplona el segon triomf fora del Nou Estadi

El Nàstic de Tarragona visita aquest diumenge el Reyno de Navarra per enfrontar-se a l'Osasuna, en partit corresponent a la tercera jornada del campionat de Lliga a Primera Divisió. Els tarragonins arriben a aquest partit amb moltes baixes. Luis César no podrà comptar amb Pinilla, Manolo, Generelo, Gil ni Merino, per la qual cosa haurà de fer alguns canvis per confegir l'onze inicial. O bé Makukula o bé Ismael acompanyaran Portillo en punta, mentre que Óscar López podria jugar de lateral esquerre titular. Pel que fa a les baixes al mig del camp, les cobriran Abel Boades i Àngel Morales, que tindrà una gran oportunitat a l'antic Sadar. Han quedat fora de la convocatòria Marco i Rubén Pérez.

Actualitzat

L'entrenador grana s'ha mostrat il·lusionat davant el partit contra l'equip navarrès i assegura que té bones sensacions. "L'Osasuna és un bon rival, que no ha començat tan bé com desitjava i que vol aconseguir els primers punts, per la qual cosa sortirà molt motivat", ha dit Luis César, que preveu un partit complicat: "L'Osasuna és un equip veloç, que planteja partits oberts, que és una cosa que no ens interessa, perquè tenim les de perdre".

El tècnic gallec ha apuntat que l'empat no seria un resultat dolent per al seu equip. "Si no tornem amb tres punts, doncs intentarem fer-ho amb un", ha dit l'entrenador grana. En aquest sentit, Luis César considera que pot ser important mantenir l'empat a zero inicial i esperar que els navarresos es posin nerviosos: "Tots sabem que als equips locals els incomoda el 0-0. A mesura que passen els minuts aquesta sensació augmenta i això pot convertir-se en un problema per a ells".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut