Lynne Humphreys-McCrickett mostra orgullosa la samarreta gegantina de Gal·les que ha confeccionat
Eurocopa

Un matrimoni confecciona una samarreta gegantina de Gal·les per animar la seva selecció

Un matrimoni gal·lès s'ha passat diversos dies davant de la màquina de cosir per aplaudir el bon paper de la selecció nacional

Actualitzat

El principal motiu que ha portat la Lynne i en John Humphreys-McCrickett a confecccionar una samarreta de Gal·les de gairebé 7 metres de llargada és reivindicar que el combinat nacional ha superat la fita històrica d'arribar a la semifinal de l'Eurocopa de França. I la paraula "reivindicar" ha sortit de la boca de la mateixa senyora Humphreys-McCrickett. I és que viuen en una zona on "només es pensa en el rugbi i no hi ha ningú a qui li interessi el futbol".

La primera intenció era penjar la samarreta a l'exterior de la façana de casa seva, però després de la revolada que s'ha creat a les xarxes socials, l'ajuntament de la ciutat de Machynlleth ha demanat poder-la exhibir des de la popular Torre del Rellotge.

Ni la Lynne ni en John han volgut revelar quins plans tenen amb la seva màquina de cosir si aquesta nit Gal·les supera Portugal i es planta a la final de l'Eurocopa.

Anar al contingut