L'entrenador del Manchester United, David Moyes, amb el seus jugadors (FOTO: EFE)
Lliga de Campions

Un Manchester en crisi busca la remuntada davant l'Olympiacos, i el Dortmund espera sentenciar els quarts contra el Zenit

Les dues últimes eliminatòries dels vuitens de la Champions League es disputen aquest dimecres. El Manchester United, en declivi a la Premier, busca la remuntada a Old Trafford davant l'Olympiacos de Michel (20.45), després del 2-0 de l'anada de vuitens de la Champions. Per la seva banda, el Dortmund espera passar a quarts davant del Zenit (20.45), després de la gran victòria 2-4 a San Petersburg.

Actualitzat

Les dues últimes eliminatòries dels vuitens de la Champions League es disputen aquest dimecres. El Manchester United en declivi a la Premier, busca la remuntada a Old Trafford davant el Olympiacos de Michel (20.45), després del 2-0 de l'anada de vuitens de la Champions. Per la seva banda, el Dortmund  espera passar a quarts davant del Zenit (20.45), després de la gran victòria 2-4 a San Petersburg.  

El United podrà comptar amb l'extrem Nani, recuperat d'una llarga lesió, i també amb Chicharito. En contra, tindrà dues baixes: Jonny Evans i Chris Smalling. L'Olympiacos per la seva part té tota la plantilla disponible.

El Borussia espera recuperar a temps Marc Reus i Henrihk Mkhitaryan. Per la seva banda, el Zenit contarà amb tots els seus jugadors. Però, la novetat de la banqueta la protagonitzarà Semak, substitut de Spalletti després de la seva destitució, encara que, a partir del pròxim dijous el nou entrenador del Zenit serà Andre Villas-Boas.

 

Anar al contingut