Primera Divisió

Un Màlaga molt solvent s'emporta els tres punts de Vallecas (1-3)

El Màlaga s'ha emportat els tres punts de Vallecas després de fer valer la seva solvència ofensiva en una bona segona part. Al descans s'ha arribat amb empat a un amb gols de Welington i del local Piti de penal. Júlio Basptista i el xilè Pedro Morales han acabat decidint els tres punts del partit pels de Pellegrini. El Màlaga suma 47 punts i es col·loca provisionalment cinquè. El Rayo de Paco Jémez es queda amb 41 punts, a la zona mitjana de la taula.

Actualitzat
El Màlaga s'ha emportat els tres punts de Vallecas després de fer valer la seva solvència ofensiva en una bona segona part.

A la primera part, el joc ha estat molt equilibrat i el gol inicial de Weligton al minut 21 ha estat contrarestat per Piti gràcies a un discutit penal al minut 31. A la segona part en canvi, l'equip de Pelegrini ha estat mereixedor de la victòria. Júlio Baptista ha avançat els andalusos als 10 de la segona. I el Rayo ja no ha sabut reaccionar. El xilè Pedro Morales ha estat el protagonista del partit en fer la passada en els dos primers gols i fer el tercer que sentenciava el matx. El Màlaga suma 47 punts i es col·loca provisionalment cinquè. El Rayo de Paco Jémez es queda amb 41 punts, a la zona mitjana de la taula.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut