Rugbi

Un magnífic Porical lidera la victòria de la USAP sobre l'Stade Français a la 7a jornada de Lliga (22-21)

Jérome Porical ha estat l'autèntic protagonista de la victòria de la USAP a casa sobre l'Stade Français. L'"arrière" nord-català ha aconseguit transformar cinc cops de càstig i ha anotat un assaig i la consegüent transformació, per apuntar-se els 22 punts que han servit al seu equip per derrotar (22-21) l'Stade Français. Amb 12-18 al descans i 12-21 després que Beauxis, per la banda parisenca, transformés una penalització al minut 54, la USAP necessitava deu punts per aixecar el matx. Una marca de Porical al minut 56, els dos punts extra de la transformació, i una penalització transformada al 63 han servit perquè l'equip local hagi pogut remuntar i sumar així la segona victòria consecutiva, la quarta de la temporada. Els de Perpinyà són provisionalment quarts a la classificació, amb 18 punts -el líder, el Racing, en té 23.