Lliga de Campions

Un Luis Enrique abatut després de la derrota contra la Juventus afirma que "tinc la sensació de reviure un malson"

Després de la derrota del FC Barcelona al camp de la Juventus en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions s'ha vist una imatge inèdita de l'entrenador blaugrana, enfonsat anímicament

Actualitzat

Un abatut Luis Enrique ha manifestat a la roda de premsa posterior a la derrota del FC Barcelona davant de la Juventus (3-0) a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que "tinc la sensació de reviure un malson. Una sensació lamentable com a entrenador. En la primera part hem regalat dos gols. El nostre posicionament ha estat nefast, molt allunyat del que jo he intentat transmetre als meus jugadors".

Luis Enrique ha reconegut que "no em trec la primera meitat del cap. És una pena, perquè he vist els jugadors amb intenció de competir, de tornar a enganxar-se a la Lliga de Campions, però ha estat la tercera part del partit d'anada de vuitens contra el PSG, i això deixa molt a desitjar".

L'entrenador del Barça, molt decebut, ha dit que "ara mateix tinc poques ganes de parlar del futur. Tot i que soc optimista de mena, també puc passar per moments de dol per no veure reflectit a la gespa el que vull".

Tot i això, el tècnic no ha descartat de forma taxativa una segona remuntada a la Lliga de Campions: "No parlo de remuntada perquè estic molt enfadat, però t'asseguro que, si recuperem el nostre nivell, podem fer 4 gols a qualsevol equip".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut