Un Llagostera més consolidat perd amb el Barça B a la tanda de penals (1-1)

Els d'Oriol Alsina han demostrat ser un equip més ferm i consolidat, davant d'un Barça B de Gerard López, amb noves incorporacions, que encara necessita treballar. El partit ha quedat en taules i el Trofeu Vila de Llagostera s'ha decidit a favor dels blaugrana a la tanda de penals

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

La UE Llagostera i el FC Barcelona B s'han enfrontat aquest dissabte en un partit de pretemporada, el Trofeu Vila de Llagostera, molt igualat, amb dos equips de categories diferents (2a A i B) al Camp Municipal d'Esports de Palamós. Al final, l'empat, 1-1, s'ha hagut de resoldre a la tanda de penals, que ha donat la victòria els blaugrana. Tot i això, Gerard López ha de continuar treballant per acoblar un equip en construcció que ha incorporat  jugadors del juvenil, mentre que els d'Oriol Alsina han mostrat més rodatge.

La primera part del matx ha estat molt igualada i els dos equips han arribat al descans sense gols. David Querol ha estat el jugador del Llagostera que ha creat més perill a la porteria blaugrana, mentre que Grimaldo i Rolón han portat la iniciativa al Barça B. Tot i la intensitat en el joc, tots dos equips han creat poques oportunitats de gol.

A la represa ha arribat el primer gol del partit. Al minut 60, Juan Tomás Ortuño, 'Juanto', ha rematat còmodament de cap una falta lateral llançada per Pitu (1-0). L'empat ha arribat dotze minuts després, sota una bona cortina de pluja, i de les botes de Dongou (1-1) després d'una rematada dins de l'àrea que rebota en Alcalá i despista Ratti.

El partit s'ha acabat resolent a la tanda de penals que s'ha decantat per a l'equip blaugrana (3-4).