Un Llagostera intractable bat el Lugo i segueix mirant cap amunt (3-2)

Els gironins han guanyat el Lugo en un partit amb molts gols (3-2), i se situen provisionalment a 3 punts de la sisena plaça

La U. E. Llagostera continua en ratxa i amb molta confiança, després de guanyar el C. D. Lugo en un partit amb molts gols (3-2) a la 31a jornada de la Lliga Adelante. I és que els gironins estan intractables, amb la victòria d'avui ja sumen 6 triomfs en els últims vuit partits, i, per tant, han sumat 20 punts dels 24 que s'han jugat; és, a més, la vuitena jornada consecutiva de l'equip imbatut.

El primer gol del matx ha arribat al minut 12, gràcies a Ruyman, que ha marcat de cap, després d'una sacada de córner de Pitu (1-0). El Llagostera ha continuat sumant en el marcador i deu minuts més tard ha caigut una altra diana, en aquest cas de David Querol (2-0) que, després d'una centrada de Ríos des de la banda esquerra, Querol aprofita un mal refús del porter de Lugo per marcar també de cap.

Els de Lugo, però, que també porten una bona ratxa en la Lliga, han aconseguit escurçar distància abans del descans, amb un gol important per poder encarar la segona part amb una mica de tranquil·litat. Pelayo ha rematat des del punt de penal a l'escaire després d'una gran jugada per la banda esquerra entre David López i Pita  (2-1).

El Llagostera ha sortit entonat a la segona part i, només cinc minuts després de l'inici, un gran Sergio León, amb l'esquerra, ha marcat el tercer per a l'equip gironí (3-1).

A deu minuts del final de partit, però, el Lugo ha aconseguir trencar-lo i fer patir els de Girona. Luis Fernández aprofita una sacada de córner, que toca amb el cap Israel Puerto al primer pal i que Fernández acaba rematant amb la dreta batent a René (3-2).

Un bon partit dels de Llagostera que sumen 43 punts i se situa provisionalment a tres punts de la sisena posició.