Un Llagostera ambiciós s'endú un empat de la Romareda per continuar lluny del descens (2-2)

El Llagostera prolonga la seva ratxa positiva. A les tres victòries seguides hi ha afegit un empat amb gran sabor de boca a La Romareda, on ha igualat dos cops un marcador advers. Juanjo i David Querol han anotat per part del conjunt gironí, que a més ha fallat un penal

El Llagostera es manté en la seva dinàmica positiva que li ha permès fugir del descens. A La Romareda s'ha endut un punt de manera merescuda ja que mai s'ha desanimat tot i veure dos cops el Saragossa al davant al marcador.

Els homes d'Oriol Alsina han sortit amb les idees clares: cedir la pilota al Saragossa, ser intens en defensa i aprofitar algun contratac. Les dues primeres premisses s'han complert, però no la tercera.

Penal injust i gol local

A partir del minut 26 el matx s'ha remogut amb el penal, inexistent, que ha assenyalat Sergio Oscoz per una presumpta agafada de Jordi López a Eldin Hadzic. Borja Bastón, que ja havia marcat al conjunt gironí a la primera volta, no ha perdonat des dels onze metres i ha batut René.

Sòlida reacció gironina

L'equip d'Oriol Alsina no s'ha descompost i ha estirat les seves línies. En una de les seves arribades, al minut 40, ha forçat un córner que ha servit Pitu i que Juanjo Expósito ha rematat amb l'esquena al fons de la porteria d'Alcolea.

I tres minuts després, ingenu penal de Cabrera sobre David Querol, que li intentava fer un barret. Perea ha estat l'encarregat de llançar però el porter local li ha endevinat la intenció i ha rebutjat el seu xut. Gran oportunitat perduda per capgirar el marcador amb què s'ha arribat al descans.

Represa golejadora

La segona meitat ha començat amb el Saragossa avançant-se de nou al marcador gràcies també a Borja Bastón, que ha superat René per alt. Tampoc aquest cop el Llagostera ha abaixat els braços. I així, als 5 minuts, en el 51, Pitu ha centrat al segon pal i David Querol ha rematat al fons de la xarxa.

L'equip local ha tingut una gran opció de tornar a marcar en una vaselina de Borja, qui, si no, que René ha desviat el just perquè piqués al pal i marxés desviada.

D'aquí fins al final el Saragossa, cansat, ja no ha creat tant de perill davant un Llagostera ben plantat al darrere i que mai ha renunciat a guanyar el partit. Punt que li permet sumar-ne 33 i continuar a sis de la zona de descens.