Alexandr Kimerov, obligat a baixar de l'avió per la policia
Voleibol

Un jugador de voleibol rus és expulsat d'un vol per ser massa alt

Alexandr Kimerov, que té 20 anys i fa 2,15 metres d'altura, es va veure obligat a baixar de l'avió on viatjava acompanyat per la policia perquè no podia seure al seient que havia comprat i no havia pagat el suplement per canviar-lo

Joan CaubetActualitzat

El jugador de voleibol rus Alexandr Kimerov va ser obligat a baixar de l'avió en el qual viatjava perquè no podia col·locar els seus 215 centímetres en el seient corresponent. El jugador del Fakel (un equip de l'extrem nord de Rússia) de tan sols 20 anys, anava amb la companyia Pobeda, l'única de baix cost al seu país, i quan va veure que no entrava al seu lloc va voler canviar-lo per un més ample. La companyia no li va permetre perquè Kimerov no havia pagat el suplement de 15 euros que costa aquest servei.

Quan el jugador va haver de tornar al seu lloc obligat, va asseure's traient les cames pel passadís però el personal d'abord li ho va prohibir perquè així ho diuen les normes de seguretat aèria. Davant de la demanda d'alguns clients que volien que el deixessin asseure als seients d'emergència, la companyia no va cedir i va trucar a la policia per fer-lo fora de l'avió.

Després de l'incident, Pobeda té intencions de denunciar al jugador perquè considera que han tingut pèrdues pel retard que ha generat de més de mitja hora. De moment estan quantificant la quantitat i després acudiran a la justícia.

Anar al contingut