Futbol

Un jugador de l'Eldenc denuncia que quatre companys seus estaven involucrats en la compra del partit contra el Barça B

Un dels jugadors de l'Eldenc, Cheikh Saad, assegura en declaracions a Catalunya Ràdio que alguns futbolistes del seu equip es van deixar guanyar per 12 a 0 pel Barça B per cobrar diners de les apostes, i revela que va estar a punt d'arribar a les mans al vestidor després del matx al Miniestadi

Actualitzat

Després que el president de la junta gestora de l'Eldenc, David Aguilar, va comunicar les seves sospites d'irregularitats en el 12-0 encaixat amb el Barça B, el testimoni d'un jugador de l'equip encara abona més la teoria. Cheikh Saad ha explicat en declaracions a Catalunya Ràdio que quatre companys seus es van deixar guanyar davant del filial blaugrana per guanyar diners de les apostes.

"L'únic que sé és que amb un company li diuen que s'hauria de deixar marcar cinc gols i ell diu que no, que així no volia jugar. Quan acaba el partit, surto a fora del camp i em trobo dos nois que em diuen que aquell partit estava comprat i que hi havia jugadors que hi estaven implicats. Llavors baixo al vestuari i no arribo a les mans de miracle", ha revelat.  

Cheick Saad, davanter maurità format a Lleida, ha explicat que ell no va voler saber-ne res ni participar-hi. "Quan ja anem 5-0, em diuen: "entra", perquè volia fer un canvi, i li dic que no, que no penso entrar, perquè hi havia alguna cosa estranya i no podia ser que en 15 minuts ja anéssim 5-0. Dic als companys que ningú entrés al camp perquè els que estàvem a la banqueta no quedés tacat el nostre nom", ha explicat.

El jugador de l'Eldenc ha carregat contra els presumptes implicats en el suborn i s'ha mostrat indignat pels fets. "Els jugadors estem cobrant al dia, no hi ha cap problema en això. No ho sé, no ho entenc. Per què ho han fet? Perquè són uns avariciosos de la vida i amb el que tenen no en tenen prou i sempre en volen més", ha afirmat.

En unes declaracions anteriors a RAC1, Cheick Saad també ha denunciat que, abans del partit, l'entrenador "avisava els jugadors que jugaven que el partit estava venut. A mi, directament, no em van dir res, perquè ja hauríem tingut un problema abans de començar", ha dit l'exdavanter del Lleida. "Mitja hora abans de començar el partit, jo era titular i, després, jo i alguns altres vam desaparèixer de l'alineació".

Les paraules de Saad abonen la teoria que la nova empresa propietària del club, un grup inversor italià, podria estar impulsant activitats irregulars relacionades amb apostes. El president de l'Eldenc, David Aguilar, ha explicat que té sospites des de fa una colla de partits, que arribaran fins on faci falta, que ja saben quins són els quatre jugadors possiblement implicats i que els faran fora tan bon punt puguin.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut