Atletisme

Un jove sud-africà de 20 anys corre els 200 metres amb una millor marca que Usain Bolt a la mateixa edat

Els 19,69 segons del jove atleta sud-africà de 20 anys és la desena millor marca de la història i millora els registres que tenia el jamaicà amb la mateixa edat

Actualitzat

Un jove atleta sud-africà de només 20 anys i desconegut fins ara, ha sorprès tothom amb una marca als 200 metres realment bona. Aquest jove ha corregut els 200 metres en 19 segons i 69 centèsimes, que milloren els registres que tenia Usain Bolt amb la mateixa edat.

Aquest jove és diu Clarence Munyai i la seva marca de 19.69 augura que serà un dels referents de l'atletisme mundial. No es pot parlar de promesa, perquè ja és una realitat. Aquesta marca és la desena millor de la història i a més, els 19,69 milloren els registres que tenia Bolt amb la mateixa edat. Bolt tenia una millor marca de 19.88.

Amb 20 anys mai ningú en la història de l'atletisme havia arribat a córrer tant ràpid. I encara una dada més, aquests 19.69 no queden lluny dels 19'19, que és el rècord del món de la distància que tenia Usain Bolt.

Clarence Munyai ha aparegut amb força a l'atletisme mundial i la seva progressió pot ser encara molt més gran. A la cursa ha demostrat un canvi de ritme als últims 40 metres realment espectacular. La marca l'ha aconseguida amb un vent en contra de 0,6 metres per segon però l'altitud en què s'ha disputat la cursa, a Pretòria, compensa una mica aquest vent en contra.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut