Lliga de Campions

Un 'hat-trick' de Ben Yedder dona la victòria al Sevilla davant del Maribor (3-0)

El davanter francès ha liderat el joc ofensiu dels andalusos que han mostrat un gran joc d'equip davant d'un dels rivals més febles del seu grup

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Sevilla s'ha imposat a un dels rivals més febles del seu grup a la Lliga de Campions, el NK Maribor (3-0) al Sánchez Pizjuán amb tres gols d'un inspirat Ben Yedder.

Els andalusos han sortit molt endollats i el davanter francès ja ha enviat un primer avís en forma de xut ras des de l'interior de l'àrea després d'una gran combinació a la sortida d'un córner.

Però els eslovens han plantat cara i han esperat l'oportunitat per construir accions al contracop. L'estadi andalús ha emmudit quan Tavares ha enviat fora una pilota per pocs centímetres.

Ara bé, els homes d'Eduardo Berizzo han seguit amb el seu guió de màxima intensitat en la pressió ofensiva i el gol no s'ha fet esperar: Correa ha robat la pilota i s'ha escapat en solitari fins a plantar-se davant del porter i llavors ha servit en safata la pilota perquè Ben Yedder rematés sense oposició (1-0).

La segona diana dels andalusos ha tingut el mateix protagonista, Ben Yedder, que ha afusellat a boca de canó la porteria eslovena després de recollir una genial assistència entre línies de Vázquez (2-0).

El tercer gol ha arribat a pocs minuts del final quan l'àrbitre ha castigat amb la pena màxima una falta de Pihler a Corchia a dins de l'àrea. L'encarregat de xutar el penal ha estat Ben Yedder que no ha fallat des dels onze metres i ha arrodonit la nit amb un 'hat-trick' (3-0).

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut