Ricky Rubio i Pau Gasol s'han saludat a la pista del Target Center. (Foto: Efe)
NBA

Un gran Pau Gasol lidera la victòria dels Lakers a la pista dels Timberwolves de Ricky Rubio (100-111)

El duel català a la jornada NBA amb l'enfrontament a Minnesota entre els Timberwolves de Ricky Rubio i els Lakers de Pau Gasol s'ha resolt a favor dels californians que han guanyat per 100 a 111. Doble doble per a Pau Gasol, que amb 22 punts i 12 rebots ha liderat els Lakers. Ricky s'ha quedat amb 9 punts i el seu equip encaixa una nova derrota. També aquesta matinada, victòria dels Memphis Grizzlies contra els Wizards (85-76), amb un bon partit de Marc Gasol, amb 13 punts i 15 rebots.

Actualitzat
El duel català a la jornada NBA amb l'enfrontament a Minnesota entre els Timberwolves de Ricky Rubio i els Lakers de Pau Gasol s'ha resolt a favor dels californians per 100 a 111. Doble doble per a Pau Gasol, que amb 22 punts i 12 rebots ha liderat els Lakers. Els angelins se situen amb un balanç encara negatiu de 21 victòries i 26 derrotes. Ricky Rubio ha anotat 9 punts amb 7 assistències, i el seu equip encaixa una nova derrota. Pau Gasol ha aprofitat l'absència de Dwight Howard per sortir a l'equip titular, i jugant de cinc, el de Sant Boi ha completat un excel·lent partit sent el millor del seu equip. Kobe Bryant ha tornat a jugar un partit molt complet amb quasi un triple doble: 17 punts, 12 rebots i 8 assistències. Els de D'Antoni no han donat opcions als Wolves, que han arribat a perdre de 29 punts. Per Minnesota el millor ha estat el rus Shved, amb 18 punts i 5 triples.

També aquesta matinada, victòria dels Memphis Grizzlies contra els Wizards (85-76) amb un bon partit de Marc Gasol amb 13 punts i 15 rebots. Debut de Prince, Daye i Davis en la torna del traspàs de Rudy Gay. Els Grizzlies són a hores d'ara el quart millor equip de la Conferència Oest.
Anar al contingut