El grafit de Messi per promocionar el mundial de Rússia (EFE)
Futbol internacional

Un grafit gegant de Messi promociona el mundial de Rússia a Moscou

El dibuix del crac argentí del Barça, que apareix somrient amb una samarreta vermella i la pilota oficial del torneig a les mans, té uns vuit metres d'altura i una gran semblança amb el jugador, que disputarà a Rússia la seva quarta copa del món després d'Alemanya, Sud-àfrica i el Brasil

Actualitzat
Un gegantí grafit de l'argentí Leo Messi promociona el mundial de Rússia en un edifici del centre de Moscou, on ja ha atret l'atenció de nombrosos curiosos i seguidors de l'astre blaugrana. "Messi està encantat amb la idea", ha informat a Efe Alfa Bank, entitat autora de la campanya publicitària.
   
El dibuix de Messi, que apareix somrient amb una samarreta vermella i la pilota oficial del torneig a les mans, té uns vuit metres d'altura i té una gran semblança amb el jugador, que disputarà a Rússia la seva quarta Copa del Món després d'Alemanya, Sud-àfrica i el Brasil. "Messi és la cara de la principal campanya de promoció mundialista d'Alfa Bank, que durarà fins al començament del torneig. El principal objectiu del grafiti era crear sensació de festa a Moscou", ha assenyalat.
   
El grafit ha estat col·locat al costat d'un edifici situat a prop de l'emblemàtica plaça Puixkin, una de les més concorregudes de la capital russa, al costat d'una petita església ortodoxa. El 10 de l'albiceleste ha assegurat que és "un honor" ser part de la campanya promocional del banc rus, perquè li permetrà "estar més a prop dels aficionats russos i animar-los a gaudir de la copa del món".
ARXIVAT A:
MessiMundial Rússia 2018
Anar al contingut