Primera Divisió

Un gol en l'últim sospir de Baptista tomba l'Osasuna i rescata el Màlaga de la depressió europea (1-0)

Un gol en l'últim sospir de Julio Baptista ha rescatat el Màlaga de la depressió europea i ha tombat un Osasuna que haurà de seguir lluitant per segellar la permanència. En els altres partits de la jornada, el Valladolid ha capgirat un partit que perdia al descans i s'acosta a la permanència, i el Getafe veu frenades les seves aspiracions d'assolir una plaça europea. Per últim, el Deportivo ha golejat el Llevant al Ciutat de València per 0-4 i surt priovisionalment de la zona de descens.

Valladolid, 2 - Getafe, 1

El Valladolid ha donat la volta a un partit que perdia al descans després del gol de Paco Alcácer en el temps afegit. A la represa, Óscar al minut 68 i Javi Guerra, cinc minuts després, han protagonitzar la remuntada de l'equip de Djukic. El Getafe ha patit l'expulsió d'Alexis als 30 de la segona i no ha pogut igualar el marcador. El Valladolid s'ha acabat emportant de forma merescuda els tres punts. Amb aquest triomf els castellans sumen 38 punts i s'acosten a la permanència. En canvi, el Getafe veu frenades les seves aspiracions d'assolir una plaça europea.

Llevant, 0 - Deportivo, 4

El Deportivo continua la seva espectacular remuntada des de l'arribada de Fernando Vázquez a la banqueta. Els gallecs, que semblaven condemnats al descens de categoria fa unes jornades, han aconseguit sortir de forma provisional de la zona de perill amb una gran victòria al camp del Llevant, la quarta que sumen de forma consecutiva. El Dépor n'ha tingut prou amb una gran primera mitja hora de partit per sumar tres punts vitals en la seva lluita per la permanència. Valerón, en el minut 12, ha inaugurat el marcador. En el 20, Pizzi ha fet el segon amb un autèntic golàs i en el 28, Nelson Olivera ha fet el 0 a 3. I ja en temps afegit de la represa, Bruno Gama ha arrodonit la golejada visitant amb el definitiu 0 a 4, un resultat que aferra el Dépor al somni de la salvació.

Màlaga, 1 - Osasuna, 0

Un gol en l'últim sospir de Julio Baptista ha rescatat el Màlaga de la depressió europea i ha tombat un Osasuna que haurà de seguir lluitant per segellar la permanència. Els andalusos, que ha rebut una espectacular ovació de l'afició de La Rosaleda quan han saltat a la gespa per agrair la seva gran trajectòria a la Lliga de Campions, s'han topat una vegada i una altra davant l'ordenat sistema defensiu dels navarressos, que han tingut en Andrés Fernández el seu jugador més destacat. El porter de l'Osasuna s'ha convertit en un mur inexpugnable per al Màlaga però quan l'empat a zero semblava inamovible, en el minut 93 Baptista ha resolt un embolic dins de l'àrea per donar un triomf balsàmic als de Manuel Pellegrini, que s'han refet de la recent i dolorosa eliminació en els quarts de final de la Champions.