Waterpolo

Un gol en els últims segons deixa l'Atlètic Barceloneta fora de la final de la Lliga de Campions

El CN Atlètic Barcelona ha plantat cara fins el final, però no ha pogut evitar la derrota a la semifinal de la Lliga de Campions davant el gran favorit al títol, el Pro Recco italià, per un ajustat 12 a 11

L'Atlètic Barceloneta revalidarà el seu títol de campió d'Europa en caure en la semifinal davant el gran favorit d'enguany, el Pro Recco italià, per 12 a 11. Els catalans han anat de més a menys per acabar perdent de forma cruel, amb un gol a sis segons del final. Els mariners, que han començat molt bé la semifinal de la Lliga de Campions, han arribat a dominar 3 a 1 amb dos gols de Felipe Perrone. Els italians, amb un parcial de 3 gols a zero entre el final del primer quart i el començament del segon, han donat la volta al resultat. Perrone, amb dos gols més, ha ajudat l'equip de casa ha arribar al descans guanyant per 7 a 5.

El tercer quart ha estat dominat clarament pel Pro Recco italià, de la mà de la seva estrella Filip Filipovic. El millor jugador del món del 2014 ha aconseguit 3 dels 5 gols del seu equip en aquests vuit minuts que s'han tancat amb empat a 10 en el marcador. En l'últim quart, amb els dos conjunts acusant l'esforç, el ritme golejador ha baixat. A falta de 26 segons pel final el matx estava igualat a 11, però una exclusió de Perrone ha permès Dusko Pitjlovic sentenciar el Barceloneta.

L'altre finalista de diumenge serà el Primorje de Rijeka, que ha derrotat en la semifinal el Jug de Dubrovnik per 9 a 10 en el duel entre equips croats. L'Atlètic Barcelona, per la seva banda, jugarà contra el Jug aquest dissabte en el partit pel tercer i quart lloc.