Hoquei patins

El Reus derrota el Benfica a la tanda de penals i jugarà la final de la Lliga Europea amb l'Oliveirense (5-6)

El conjunt català no ha aconseguit guanyar el Benfica portuguès fins a la tanda de penals; en l'altra semifinal, un gol d'or en la pròrroga de l'Oliveirense ha impedit al FC Barcelona Lassa jugar la final de la Lliga Europea

El Reus Deportiu disputarà aquest diumenge la final de la Lliga Europea d'hoquei sobre patins davant del conjunt portuguès de l'Oliveirense, després de derrotar al Benfica de Lisboa, actual campió, a la tanda de penals, en un partit amb onze gols (5-6).

El partit ha estat molt disputat, entre dos equips molt semblants i amb l'atac com a millor arma. Al descans, el Reus manava en el marcador (2-3), però el Benfica ha aconseguit retallar distàncies ràpidament capgirant el marcador a onze minuts del final. Platero ha estat l'encarregat de portar el partit a la pròrroga (4-4). Amb l'amenaça del "gol d'or", el Benfica ha començat el temps afegit desaprofitant una falta directa i una altra gran ocasió de perill, totes dues aturades pel porter Henriques.

Sense gols en la pròrroga, s'ha acabat arribant a la tanda de penals. En l'últim llançament, Casanovas ha acabat donant la victòria als catalans, que tenen ocasió d'assolir el seu vuitè títol europeu, que es resisteix des de l'any 2009.

Un gol d'or deixa el Barça fora de la final europea

L'Oliveirense s'ha classificat per a la final de la Lliga Europea gràcies a un gol d'or de Barreiros en la segona part de la pròrroga davant del FC Barcelona Lassa en la primera de les semifinals de la Final a Quatre, que es disputa a Lleida. L'equip portuguès s'ha mostrat més incisiu en els primers minuts. La primera ocasió per als blaugrana ha arribat en el minut 18 de la primera part, en un penal que Barroso no ha pogut transformar.

A partir d'aquest moment, el Barça ha passat a dominar, tot i que no ha aconseguit transformar el seu domini en gols. El partit ha acabat amb empat a 0, i, quan ja semblava que el triomf se'l jugarien els dos conjunts en els penals, ha aparegut Barreiros 40 segons després del començament de la segona part de la pròrroga.