René no pot aturar el xut de Jona (Laliga)

Un gol de penal condemna el Llagostera davant de l'Albacete (1-0), que es revenja de l'eliminació a la Copa

L'Albacete s'ha revenjat de l'eliminació de la Copa per part dels gironins amb una victòria amb un gol de penal. Jona ha transformat la pena màxima en el minut 39 i ha permès als castellans segellar el primer triomf de la temporada.

El primer ensurt del partit se l'ha endut el Llagostera quan Jara ha estat a punt de fer el gol olímpic de la jornada. René, salvador, ho ha evitat. La primera arribada dels gironins ha estat als onze minuts. Entre Pitu i Querol han posat a prova el porter Dorronsoro. Just després, l'àrbitre ha anul·lat un gol dels locals per fora de joc de Portu. El mateix jugador ha fet passar-ho malament als gironins, i, més tard, Fran Cruz ha salvat el gol de Jona. El jugador de l'Albacete s'ha desmarcat, i després de superar René, el central blaugrana ha desviat la seva acció amb una rematada per sobre del travesser. Ha estat quan el Llagostera ha passat els pitjors minuts rebent les envestides constants dels locals. El porter blaugrana ha tornat a aparèixer en un llançament de falta de Jara. En el minut 37, una càrrega d'Escassi sobre Portu ha acabat amb l'àrbitre assenyalant penal. L'acció era dubtosa. Jona ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima i de posar l'Albacete al davant del marcador.

El partit no ha tingut res a veure amb el de Copa. El Llagostera, que en el segon temps ha sortit amb una revolució més, ha tingut a les botes d'Aymar una bona ocasió per empatar. I l'Albacete també ha pogut ampliar l'avantatge amb un xut a boca de canó de Mario Ortiz. René, providencial, ho ha impedit. "Mosquito", que havia sortit des de la banqueta, ha tingut l'empat. Dorronsoro ha aparegut per rectificar una errada de Pulido en defensa i evitar el gol. El porter del Llagostera, a deu minuts del final, s'ha lesionat a l'espatlla tot i que ha volgut continuar al terreny de joc, ja que l'equip no podia fer més canvis. El marcador no ha canviat i el Llagostera ha sumat a Albacete la tercera derrota de la temporada.