Primera Divisió

Un gol de Camacho permet al Màlaga igualar el València a la classificació (1-0)

Un gol de Camacho a la primera part (min. 27) ha permès el Màlaga derrotar el València i atrapar-lo en la taula classificatòria (tots dos tenen ara 55 punts). L'equip andalús amenaça el d'Unai Emery, que conserva la tercera plaça únicament pel goal-average particular. Recordem que aquest lloc dóna accés directe a la fase de grups de la Champions League, mentre que el quart obliga a superar una eliminatòria prèvia.

Actualitzat
Betis, 2 - Atlètic de Madrid, 2

El colombià Radamel Falcao, amb un gol en l'afegit, ha salvat un punt per a l'Atlètic de Madrid al camp del Betis en un partit boig en què qualsevol dels dos ha pogut guanyar. Koke ha avançat els madrilenys al quart d'hora de la segona part. El Betis hi ha posat ganes, no s'ha rendit i en dos minuts, entre el 86 i el 88, ha remuntat gràcies als gols de Pozuelo i de Pereira. Quan l'afició local ja es fregava les mans amb la victòria, Falcao ha rematat una pilota servida des del còrner al minut 94. Els de Simeone es situen sisens mentre que el Betis continua en la zona tranquil.la de la taula.



Saragossa, 2 - Athletic, 0

El Saragossa continua aferrant-se a la primera divisió amb totes les seves forces. Amb la victòria merescuda sobre l'Athletic de Bilbao queda a quatre punts de la permanència, que marca el Vila-real amb 38 punts. Edu Oriol ha marcat als 28 de la primera part i Apoño, als 6 de la segona, ha tancat el marcador. El resultat, de pas, afavoreix l'Espanyol ja que el conjunt basc, un dels rivals per accedir a Europa, continua a tres punts.
Anar al contingut