Un gol d'Achille Emana dóna al Nàstic un punt meritori a Getafe (1-1)

El Nàstic continua el seu pas decidit cap a la permanència. Davant un Getafe dominador i aspirant a l'ascens, el conjunt català ha sobreviscut gràcies a una defensa ordenada i a un gol en el primer minut de la segona part d'Achille Emana

El Nàstic ha ofert una versió molt sòlida, sobretot a la rereguarda, i amb una efectivitat altíssima en atac a Getafe, una de les places dificils de la categoria. Portillo ha avançat el conjunt madrileny en la primera part, però Achille Emana ha anotat l'empat als 50 segons de la represa en una jugada de Juan Muñiz. Un gran resultat que reforça la trajectòria ascendent del Nàstic amb Juan Merino a la banqueta.

El Getafe, que encara no renuncia a l'ascens directe, ha sortit amb molta decisió buscant la porteria del Nàstic. Jorge Molina, el màxim golejador local, ha disposat de dues grans ocasions per obrir el marcador. Però Manolo Reina les ha salvat totes dues.

El bon porter del conjunt tarragoní, en canvi, ja no ha pogut fer res en el 24 per aturar una rematada de Portillo que ha suposat l'1 a 0.

La reacció del Nàstic ha arribat gràcies a un xut no gaire perillós d'Àlex López que ha aturat Alberto. L'equip grana ha tingut molts problemes per generar joc ofensiu davant un Getafe superior.

Empat rapidíssim

En la represa, als 50 segons, Juan Muñiz ha assistit Achille Emana, que ha connectat un cacau impossible per al porter local Alberto. Era el seu quart gol en la Lliga.

Pacheco ha pogut tornar a avançar el Getafe en el marcador poc després, però una altra vegada Reina ha refermat la seva condició d'home grana del matx amb un altra notable intervenció.

L'equip madrileny ha continuat el seu setge sobre la porteria del Nàstic fins al final. Però l'equip de Merino s'ha defensat amb ordre i ha sabut sobreviure sense encaixar cap més gol.

Un punt de mèrit per al Nàstic en un camp molt complicat que acosta una mica més els grana al seu principal objectiu de la temporada: mantenir la categoria.