Futbol

Un Girona afortunat acaba amb la imbatibilitat de l'Hèrcules (1-0)

El Girona va acabar amb la imbatibilitat de l'Hèrcules, l'únic equip de Segona que encara no coneixia la derrota aquesta temporada. Els homes de Raül Agné van haver de patir de valent durant molts minuts ja que els visitants van desaprofitar dues clares ocasions per avançar-se en el marcador. L'Hèrcules va perdonar i el Girona ho va acabar aprofitant per derrotar el conjunt alacantí. Jito, en el minut 73, va fer l'únic gol del partit i va permetre els gironins sumar la segona victòria consecutiva a Montilivi.

Actualitzat
Raül Agné va revolucionar l'equip després de la mala imatge donada a Múrcia. Però tot i que el públic gironí va tornar a demostrar que està amb l'equip, va ser l'Hèrcules qui es va mostrar més ofensiu des del començament. L'exmadridista Jorge López, "Tote", va tenir dues bones ocasions en el primer quart d'hora per inaugurar el marcador. Per la seva banda, el porter visitant Calatayud va tenir poca feina. Només Matalama, amb un fluix xut de falta en el minut 20, el va posar a prova. Entre això i que el Girona no millora el seu nivell ofensiu, la primera part va acabar amb avorriment.

L'Hèrcules va tornar a sortir fort en la segona meitat i Sendoa va tenir una bona ocasió per inaugurar el marcador als dos minuts de la represa. El jugador basc també va ser el protagonista en les dues accions següents amb una doble rematada que Rafa Ponzo va salvar de forma miraculosa sense saber com. I en el minut 60, de nou Sendoa va estavellar una vaselina al pal. 

Només quedaven dues opcions, o el gol visitant arribava d'un moment a l'altre o l'Hèrcules acabava pagant tants regals. Al final, i per sort per al Girona, va ser la segona opció. En el minut 73 i en la primera acció ofensiva dels gironins, una combinació entre Paco Esteban i Xumetra la va acabar rematant Jito al fons de la porteria visitant. El davanter barceloní va marcar el seu primer gol a la Lliga. A partir d'aquí, un Hèrcules tocat ho va intentar però no va poder evitar la segona victòria consecutiva del Girona a Montilivi. 
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut