Diego Ayala (www.clubcambaceres.com.ar)
Diego Ayala (www.clubcambaceres.com.ar)
Futbol internacional

Un futbolista argentí es canvia el nom per evitar-li bromes a la seva filla

Diego Dell'Orto Ayala s'ha convertit en Diego Ayala per evitar patiments a la seva filla, davant del sentit equívoc del seu primer cognom

Actualitzat

Un futbolista argentí ha decidit canviar-se el cognom per evitar que en el futur la seva filla sigui víctima de bromes arran d'aquest llegat seu. Diego Dell'Orto Ayala ha passat a ser Diego Ayala (el cognom de la seva mare), per allunyar de la seva família bromes de mal gust. I és que a l'Argentina, la paraula orto equival a cul.

Segons explica la web del Club Defensores de Cambaceres de la Tercera Divisió on milita el futbolista, la notícia de l'embaràs de la seva dona li va fer plantejar-se aquest canvi: "No hi ha misteri, amb l'arribada de la meva filla vaig pensar que sent dona, amb aquest cognom, podria tenir problemes. Si fos un noi seria diferent. He jugat tota la meva vida al futbol, i he encaixat molts insults al camp. Sempre m'ho he pres amb humor".

L'argentí va començar els tràmits del canvi de nom fa 2 anys, i han acabat aquest dilluns, quan el vicepresident del Cambaceres ha anat a la seu de la Federació Argentina per canviar el nom a la seva fitxa. La seva filla ja té 1 any i 2 mesos.

Anar al contingut