El Granollers desencalla la part mitjana de la taula (@balonmanoasobal)
Handbol

Un Fraikin Granollers molt solvent s'emporta el partit davant el Bada Osca (23-17)

Els d'Antonio Rama i David Ginesta han anat sempre al davant en el marcador i es mantenen invictes al Palau

La vuitena jornada de la Lliga Asobal enfrontava el Fraikin Granollers al Bada Osca, tots dos equips empatats a 9 punts a la taula. El conjunt del Vallès s'ha emportat la victòria desmarcant-se així del seu rival directe.

Els d'Antonio Rama i David Ginesta s'han emportat el primer temps amb solvència i han arribat a la mitja part amb un 11-6 favorable. La segona part ha seguit el mateix guió que la primera, amb un Fraikin sempre al davant en el marcador. La primera màxima diferència del partit s'ha assolit en el minut 50, amb el 20-14. Passada aquesta línia vermella, el Granollers ha anat a més (23-16).

El marcador final, 23-17, que fa que el conjunt d'Antonio Rama continuï invicte al Palau i desencalla l'empat a 9 a la part mitjana de la taula.