Jordan Spieth
Jordan Spieth, un jove campió amb molta història per escriure (Reuters)
Golf

Un final d'apoteosi dona a Jordan Spieth el títol de l'Open Britànic de golf

El jove texà iguala Jack Nicklaus amb el rècord d'haver guanyat tres tornejos grans abans de fer els 24 anys

Actualitzat

Jordan Spieth ha aconseguit la victòria en la 146a edició de l'Open Britànic de golf, que s'ha disputat aquesta setmana sobre el recorregut de Royal Birkdale, a Anglaterra. El nord-americà afegeix el tercer títol gran al seu currículum.

Spieth (-12) ha ensopegat en els primers compassos de l'última ronda, en la qual ha arribat a trobar-se darrere del seu compatriota Matt Kuchar (-9). Quan semblava que la gerra de plata se li escapolia de les mans, el jove texà s'ha refet i ha anotat tres "birdies" prodigiosos i un "eagle" en els últims forats.

Amb aquesta victòria en l'Open Britànic, Spieth, que ja va guanyar el Masters d'Augusta i l'Open dels Estats Units el 2015, repeteix la gesta del llegendari Jack Nicklaus en guanyar tres dels quatre grans abans dels 24 anys, que complirà la setmana que ve.

En la classificació final, Kuchar s'ha hagut de conformar amb el segon lloc, mentre que el xinès Li Haotong (-6) ha estat el tercer. En el quart lloc han empatat Rory McIlroy i Rafa Cabrera (-5). Sergio García ha acabat 37è i Jon Rahm, 44è.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut