Charles Gordon Blazer, exdirectiu de la FIFA
Futbol

Un exdirectiu de la FIFA confirma que va rebre suborns per designar els mundials del 1998 i el 2010

Charles Gordon Blazer va ser dirigent de la Confederació Nord, Centreamèrica i el Carib de Futbol (Concacaf), i fa dos anys es va declarar culpable de diversos càrrecs, incloent el de suborns i rentat de diners

Actualitzat
Un exdirectiu de la FIFA que va ser processat per un tribunal de Nova York va confessar el 2013 que va acceptar suborns per designar les seus de les copes mundials de futbol del 1998 i el 2010, segons han informat avui fonts judicials.
   
La declaració de l'exdirigent esportiu Charles Gordon Blazer, que va ser feta en una sala tancada el 25 de novembre del 2013, ha estat difosa avui pel tribunal que va portar la causa a partir d'una recent petició feta per diversos periodistes.
   
"Chuck" Blazer va ser dirigent de la Confederació Nord, Centreamèrica i el Carib de Futbol (Concacaf) i fa dos anys es va declarar culpable de diversos càrrecs, incloent el de suborns i rentat de diners.
   
En la seva declaració, de 40 pàgines, reconeix que tant ell com altres persones van acceptar des del 1992 una sèrie de suborns per elegir la seu del torneig del 1998, que finalment es va jugar a França, i també per al mundial que es va disputar el 2010 a Sud-àfrica.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut