LeBron James ataca la cistella dels Celtics seguit de prop per Terry Rozier (Reuters)
NBA

Un estel·lar LeBron James no pot evitar la segona derrota dels Cavaliers davant dels Celtics a les finals de Conferència (107-94)

L'estrella de l'equip de Cleveland ha firmat un triple doble amb 42 punts, 12 assistències i 12 rebots

L'espectacular triple doble de LeBron James -42 punts, 12 assistències i 12 rebots- ha estat del tot insuficient per evitar la segona derrota dels Cavaliers davant dels Celtics en el segon partit de les finals de Conferència (107-94).

Els de Cleveland, de la mà de la seva estrella, han dominat la primera meitat de l'enfrontament (48-55, al descans) però, a partir del tercer quart, l'equip de Boston ha reaccionat de la mà d'un inspirat Jaylen Brown -23 punts i 7 rebots- i d'un Terry Rozier, amb 18 punts en el seu compte personal.