Espanyol

Un Espanyol sense internacionals comença a preparar, a porta tancada, el partit contra el Betis

Recuperar la confiança a ritme d'encadenar victòries. Aquest és l'objectiu dels pericos, que ja tenen la vista fixada en el partit de dissabte contra el Betis.

Actualitzat

Sessió d'entrenament a porta tancada de l'Espanyol per preparar el partit de dissabte contra el Betis. Després d'una arrencada irregular a la Lliga, els blanc-i-blaus han aprofitat l'aturada per seleccions per buscar els punts febles i les solucions per recuperar la confiança en el terreny de joc.

Encara amb les absències dels internacionals, Pau López, Duarte i Marco Asensio, concentrats amb la selecció espanyola sub-21, i Felipe Caicedo i Hernán Pérez, que també són amb les seves seleccions, l'Equador i el Paraguai, els pericos han fet una intensa sessió física i tàctica. I és que el partit davant del Betis serà vital per iniciar la remuntada.

En el capítol de les novetats entre els homes disponibles, Sergio González podrà comptar amb Abraham, Diop i Salva Sevilla.

Álvaro González, en roda de premsa, ha destacat que "volem fer un pas endavant i recuperar la solidesa i l'equip com a bloc". El defensa blanc-i-blau es planteja el partit de dissabte com un examen crucial per encarar la tan esperada consolidació en el joc i en els resultats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut