Un Espanyol molt poc ofensiu empata amb el Reading (0-0) en un partit amb molt poques ocasions de gol

El joc d'atac dels de Sergio González no acaba de convèncer. Davant el Reading, poques ocasions i cap gol

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'Espanyol no ha estat capaç de batre la porteria del Reading en un partit que ha acabat en un empat sense gols (0-0) i que no deixa gaire bon gust de boca. Els de Sergio González, que han demostrat tenir una defensa consolidada, han fallat en l'aspecte ofensiu i han creat molt poques ocasions de gol.

Al minut 37 ha tingut lloc la jugada més clara de l'Espanyol; una jugada que ha començat Joan Jordán, seguida d'una centrada d'Arbilla, però que Felipe Caicedo no ha sabut rematar davant del porter.

A la segona part, al minut 20, ha arribat la jugada més polèmica del partit. El jugador del Reading Obita ha fet una entrada duríssima a Álvaro, de l'Espanyol, que després d'una bronca entre diversos jugadors ha acabat en l'expulsió dels dos protagonistes de la jugada. Tots dos equips s'han quedat amb un efectiu menys sobre el camp. Al final, un empat a 0 que no acaba de convèncer ningú.

Aquest diumenge el partit davant el Southampton serà la prova de foc per als de Sergio González, que s'enfronten a un conjunt que va estar en posicions de Champions League durant moltes jornades la temporada passada, però que finalment es va quedar en situació de Lliga Europa.

L'últim amistós dels de Cornellà-el Prat serà contra el Betis al Trofeu Ciutat de Barcelona, el 9 d'agost.