Víctor Álvarez celebra el gol de la victòria de l'Espanyol (EFE)
Espanyol

Un Espanyol molt intens furga en la ferida d'un València en crisi (1-0)

Un solitari gol de Víctor Álvarez en el minut 18 ha donat el segon triomf consecutiu als blanc-i-blaus, que dormiran en zona europea amb nou punts després de cinc jornades

David CarballoActualitzat

L'Espanyol ha sumat la segona victòria consecutiva i la tercera en cinc jornades davant un València que no acaba d'arrencar en aquest inici de temporada a la lliga i amb 9 punts dormirà en zona europea en la sisena posició.

Amb una pressió asfixiant i molt avançada, l'Espanyol ha ofegat totes les línies de passada del València i ha desactivat els migcampistes xe, que gairebé sempre han rebut la pilota d'esquenes. Amb les idees molt clares, els homes de Sergio González han furgat encara més en la ferida d'un València que arribava ferit al Power8 i que ha marxat amb la cua entre cames.

Els nombrosos canvis introduïts per Nuno al seu onze titular no han tingut l'efecte esperat tot i que Pau López, amb dues aturades providencials a xuts de Bakkali i Rodrigo, ha evitat un escenari diferent. Aquest ensurt inicial ha despertat un Espanyol que ha respost de forma fulminant. Víctor Álvarez, de cap, ha rematat al fons de la xarxa una falta servida per Marco Asensio i ha fet el seu primer gol a la lliga.

El València ha acusat el cop i les bones intervencions del jove porter Jaume Domènech, aturant un cop de cap d'Álvaro i un xut de Marco Asensio han evitat mals majors pel seu equip abans del descans.

Marco Asensio, omnipresent

En la represa, el València ha intentat reaccionar però un cop més s'ha topat amb un mur infranquejable com Pau López, molt segur durant tot el matx. Marco Asensio, omnipresent en totes les accions ofensives del seu equip, ha començat a conquerir el cor de l'afició de Cornellà-el Prat.

En un tram final cada vegada més obert, l'Espanyol ha perdonat el gol de la sentència i ha mantingut amb vida un València incapaç de trobar el gol de l'empat. Els blanc-i-blaus han confirmat les bones sensacions després del triomf a Anoeta i han oblidat d'una vegada per totes la patacada contra el Reial Madrid.

Anar al contingut