Espanyol

Un Espanyol animat per la bona ratxa a la Lliga prepara el debut de la Copa del Rei

L'Espanyol comença a pensar en Europa. Les tres victòries consecutives a la Lliga l'han col·locat en la cinquena posició que li permetria jugar la Lliga Europa. L'equip, però, aparca ara aquest somni europeu per centrar-se també en la Copa del Rei. Una competició que motiva especialment la plantilla de l'Espanyol aquest any. La temporada passada, l'equip va caure als setzens de final, però el bon nivell actual a la Lliga fa ser optimistes els blanc-i-blaus. L'argentí de l'Espanyol Jesús Dátolo diu que per l'equip la Copa no és una competició menor.

Actualitzat
Dátolo va ser un dels grans protagonistes de la victòria de l'Espanyol contra el Llevant. Es va estrenar com a titular a la Lliga i va fer el gol que obria el marcador. L'argentí ja ha fet dos gols amb la samarreta blanc-i-blava, i això que només ha jugat en total 120 minuts. Dátolo reconeix, però, que si està en bona forma és gràcies a l'equip.

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dilluns amb una sessió suau de recuperació de poc més d'una hora. Dimecres al matí, últim entrenament abans de marxar, a la tarda, cap a Valladolid, on dimecres jugarà l'anada dels setzens de final de la Copa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut