Espanyol

Un Espanyol amb moltes baixes visita El Sardinero per enfrontar-se al Racing de Santander

L'Espanyol juga aquest diumenge a les 17 h a l'estadi d'El Sardinero contra el Racing. Un bon resultat dels blanc-i-blaus els mantindria en les posicions d'elit de la classificació i els permetria fer forat respecte a la resta de rivals. Pochettino no podrà comptar amb Victor Ruiz, lesionat, i el seu lloc el podria ocupar el jove Jordi Amat. Una nova baixa que s'afegeix a les ja conegudes de jugadors com Dátolo, De la Peña, David García o Duscher. No ho tindrà fàcil l'Espanyol davant un rival que vol reaccionar després de l'eliminació de la Copa del Rei. A més, l'Espanyol fa cinc anys que no guanya a El Sardinero. L'estat del terreny de joc, amb previsió de pluja a Santander, podria perjudicar el joc de toc de pilota dels de Pochettino. El tècnic blanc-i-blau ja va avisar ahir que exigeix el mateix nivell d'entrega que el rival per intentar guanyar al Racing.

Actualitzat
L'Espanyol visita el Racing amb moltes baixes, l'última, la de Víctor Ruiz. Jordi Amat podria ser la parella de Forlín a l'eix de la defensa en substitució de Ruiz. Els blanc-i-blaus acumulen fins a vuit baixes pel partit d'avui. Com a mínim, Pochettino ha recuperat Chica. Els blanc-i-blaus volen millorar la seva imatge fora de casa i mantenir-se en zona de Lliga de Campions. No ho tindran fàcil en un camp on no guanyen des de la temporada 2004-2005. A més, el mal estat del terreny de joc podria perjudicar el joc dels de Pochettino. L'entrenador de l'Espanyol va exigir ahir la màxima entrega dels seus jugadors pel partit d'avui, i no va voler posar les múltiples baixes com a excusa. Una victòria a Santander reafirmaria la bona marxa del conjunt blanc-i-blau, que segueix tenint en els desplaçaments el seu punt dèbil.

El Racing, amb urgències

L'Espanyol es trobarà un rival amb ganes d'oferir una victòria a la seva afició després de la desfeta d'aquesta setmana a la Copa del Rei. L'entrenador del Racing, Miguel Ángel Portugal, té dos dubtes en l'alineació titular. Per una banda, Colsa, que amb molèsties al turmell es podria perdre l'encontre. Per l'altra, Bolado i Ariel es disputen un lloc en les posicions d'atac dels de Santander. La posició a la taula del Racing, catorzè amb deu punts, els obliga a intentar sumar una victòria per no caure en les places de descens.

Nit de penyes a l'Hospitalet


L'Espanyol va celebrar ahir a la nit a l'Hospitalet de Llobregat l'habitual Gala de Penyes. Hi van participar més de 400 persones procedents de 90 penyes enmig d'un bon ambient presidit per Daniel Sánchez Llibre. Durant l'acte es va aprofitar per ensenyar la samarreta que el blaugrana Andrés Iniesta va dedicar a Dani Jarque en la final del Mundial de Sud-àfrica i que va donar dijous al club blanc-i-blau.
Anar al contingut