Futbol internacional

Un equip brasiler perd un partit per pintar les línies del camp amb farina de blat

Els fets van passar aquest passat diumenge a l'estadi Romário da Souza Faria de Duque de Caxias, a la regió metropolitana de Rio de Janeiro, abans del partit de la categoria sub-17 de la Sèrie C del campionat carioca entre el Duque de Caxias i el Sao Gonçalo Esporte Clube

Els fets van passar aquest passat diumenge a l'estadi Romário da Souza Faria de Duque de Caxias

Un àrbitre brasiler va donar per perdut un partit a l'equip local abans de començar perquè les línies del camp van ser pintades amb farina de blat, segons han informat aquest dimecres mitjans locals.

Els fets van passar aquest diumenge a l'estadi Romário da Souza Faria de Duque de Caxias, a la regió metropolitana de Rio de Janeiro, abans del partit de la categoria sub-17 de la Sèrie C del campionat carioca entre el Duque de Caxias i el Sao Gonçalo Esporte Clube, ha informat Globoesporte.   

Quan l'equip d'arbitral va arribar a l'estadi, dues hores abans de l'inici del partit, no hi havia cap línia marcada amb guix en el terreny de joc, de manera que funcionaris del club local van optar per pintar-les usant farina de blat, segons va relatar l'àrbitre en l'acta del partit. A causa d'això, el col·legiat es va negar a iniciar el partit i va donar la victòria a l'equip visitant.

Curiosament, dues hores més tard, els mateixos equips es van enfrontar en categoria sub-15 i el partit sí que es va disputar, segons sembla, sense cap problema, amb victòria del São Gonçalo per 1-4.