Futbol

Un entrenador noruec demana l'esperma de Cristiano i Ibra per crear el seu equip de cracs

Tofte ha fet aquesta demanda via Facebook, amb la intenció que, d'aquí 20 anys, el seu equip es converteixi en un equip de cracs. El vídeo s'ha fet viral, veurem com acaba la iniciativa.

Tofte fa broma sobre els seus jugadors i un possible futur equip de cracs (EFE)

L'entrenador noruec Ole Vidar Toftesund s'ha donat a conèixer a les xarxes socials per ser el protagonista d'una demanda ben curiosa. Tofte, com és conegut el tècnic, fart de no poder comptar amb futbolistes de primera línia, ha demanat via Facebook l'esperma de Cristiano Ronaldo i Zlatan Ibrahimovic per crear el seu propi equip de cracs. 

El noruec explica mitjançant uns cartellets que està fart dels seus jugadors: "La majoria d'ells són molt dolents; són vells i alguns són grossos". I per aconseguir que el seu equip, el Nordstranda, estigui entre els millors d'aquí uns 20 anys, Tofte ha tingut una idea: "Deixaré prenyades les parelles dels meus jugadors amb l'esperma dels millors futbolistes. Necessito la vostra ajuda, coneixeu algú que conegui Zlatan, Ronaldo o Gascoigne? Si us plau, compartiu aquest vídeo, he de parlar amb ells com sigui. No aguanto més."

El vídeo ja és viral. Veurem com acabarà la iniciativa de Tofte: