Futbol

Un entrenador de regional salva la vida a un jugador en ple partit

El tècnic, que estava a la grada veient l'equip a què s'enfronta aquest cap de setmana, va reanimar un futbolista que s'havia donat un cop al cap

Actualitzat

Hauria pogut acabar en tragèdia, però afortunadament tot va quedar en un ensurt. Sergio López, jugador del conjunt d'Almeria de la Cañada Atlètic, no oblidarà mai el partit de diumenge passat al camp granadí de l'Atlètic Monachil. David Rojas, tècnic del Villacarrillo (Jaén), equip que milita a la Divisió d'Honor d'Andalusia (Grup 2), estava a la grada observant el partit entre La Cañada Atlètic i l'Atlètic Monachil.

Tot transcorria amb normalitat, i Rojas apuntava notes sobre com jugava el seu pròxim rival de lliga, fins que un jugador de La Cañada va picar a terra amb el cap. En aquell moment, davant les convulsions del jugador, l'entrenador del Villacarrillo va saltar des de la grada per auxiliar el jugador i fer-li les primeres maniobres de reanimació. Li va ficar els dits a la boca i va aconseguir tornar la llengua a la seva posició natural, fet que va evitar el taponament de les vies respiratòries, una maniobra que va salvar la vida de l'accidentat.

"Vaig aplicar la formació que ens donen als cursos d'entrenador. Va ser un moment terrible, però afortunadament tot va quedar en un ensurt", va comentar sobre el fet David Rojas, l'"entrenador salvador".

Anar al contingut