Un doblet de Cesc i Messi donen el triomf al Barça davant el Getafe (4-0)

Dia de doblets del Barça davant del Getafe en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Primer de Cesc Fàbregas, que ha situat el 2-0 a favor dels blaugranes, amb un segon gol de penal. Just després, al minut, 63, ha entrat Messi. L'argentí, que tornava a jugar després d'una lesió de gairebé dos mesos, ha reaparegut amb força. En el tram final del partit ha marcat dues dianes, que han suposat el 4-0 definitiu.

El Barça ha deixat molt ben encarrilada l'eliminatòria de la Copa del Rei davant el Getafe, en l'anada dels vuitens. Sobretot, gràcies a dos noms propis: Cesc i Messi. El d'Arenys perquè ha agafat la responsabilitat i ha firmat un doblet que situava el 2-0 i l'argentí perquè, en el seu retorn als terrenys de joc, també ha fet un doblet i ha demostrat que està en plena forma.

Bona sortida del Barça davant del Getafe. Amb Messi a la banqueta, com estava previst, el primer avís ha estat d'Iniesta, amb un xut ras que ha aturat el català Jordi Codina. En el minut 8, ha arribat el gol, obra de Cesc de cap, gràcies a una assistència de Pedro. Una diana que ha celebrat Tito Vilanova, un espectador de luxe entre els 39.299 aficionats que han assistit al Camp Nou. La pitjor entrada de la temporada, amb diferència. Fins ara, la menor entrada havia estat de 47.000 contra el Cartagena, en la jornada del soci solidari.

Iniesta, en dues accions, ha estat a punt de marcar, abans del descans. Pinto també s'ha lluït en dues ocasions, rebutjant un cop de cap de Juan Rodríguez que ha rematat un xut de falta.

El Barça ha començat també amb intensitat la segona part i amb ocasions per incrementar el resultat. Destaquen una centrada de Pedro en què no ha arribat ni Cesc ni Alexis, i també un potent xut de Cesc. El d'Arenys de Mar ha tornat a veure porteria des dels onze metres. Penal sobre Pedro, que Cesc ha transformat. Enmig de la celebració, ha tingut lloc un dels canvis més aclamats: l'entrada de Messi per Iniesta. L'argentí torna després de gairebé dos mesos lesionat. I ha tornat amb força. Quan el partit s'acostava al minut 90, Messi ha fet el gol 3-0. Però no s'ha conformat amb això. Ha buscat sorprendre Codina en un xut de falta directa que s'ha estavellat a la xarxa, però a fora. I en l'afegit ha aconseguit fer el seu doblet particular amb el 4-0 definitiu.