El "Kun" Agüero celebra un dels dos gols que ha marcat al Chelsea que han donat el títol de la Community Shield al Manchester City (EFE)
Futbol internacional

Un doblet d'Agüero dona la victòria al Manchester City sobre el Chelsea a la Community Shield (0-2)

Els de Pep Guardiola han dominat l'enfrontament de cap a cap davant dels "blues" que estan en procés de construcció del nou projecte que dirigeix Maurizio Sarri

Actualitzat

El Manchester City inaugura la temporada amb un títol i és que aquesta tarda els de Pep Guardiola s'han imposat al Chelsea a la Community Shield (0-2). L'artífex del triomf ha estat el Kun Agüero que ha estat l'autor dels dos gols.

Ha estat un partit encara amb baixes destacades entre els dos equips com a conseqüència de la ressaca del Mundial de Rússia 2018. En el cas dels "blues", a més, encara estan en procés d'adaptació al seu nou entrenador, l'italià Maurizio Sarri. Més enllà dels gols, els "citizens" han dominat el matx de cap a cap. En la primera diana, Agüero ha enviat la pilota al fons de la xarxa en la culminació d'una gran jugada d'equip amb un xut creuat. El 0 a 2 l'ha fet el davanter argentí, aprofitant un contracop fruit d'una de les poques arribades del Chelsea a la porteria de Claudio Bravo.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut