Aristides Maillol (vilaweb)
Aristides Maillol (vilaweb)
Barça

Un descendent d'Aristides Maillol es mostra en contra del canvi de nom del carrer pel de Johan Cruyff

Ivon Berta Maillol és besnet de la germana d'Aristides Maillol, pintor i escultor que des del 1979 dona nom al carrer on té la seu social el FC Barcelona. Davant de la proposta del club de canviar-lo pel de Johan Cruyff, Ivon Berta ha reaccionat.

Joan CaubetActualitzat

Un descendent d'Arístides Maillol ha afirmat que retirar el nom del carrer dedicat al pintor i escultor "no és una bona iniciativa" després de la proposta del FC Barcelona, que té la seva seu social a aquest mateix carrer, pel de Johan Cruyff, mort ara fa poc més d'un any. El passat dissabte la junta directiva del club ja va anunciar que faria una sol·licitud a l'Ajuntament per poder fer aquest homenatge al seu exfutbolista i exentrenador.

"Maillol és conegut al món sencer, hi ha obres seves en els museus de les principals capitals. Hauria de ser un honor per al FC Barcelona estar en aquest carrer", ha assegurat el besnét de la germana d'Aristides Maillol, Ivon Berta Maillol, en declaracions a la Cadena COPE. També ha destacat que és la primera vegada que els hi demanen un canvi de nom del carrer des de 1979 i que això seria "perjudicial per la imatge de Barcelona".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut