Víktor Kassai, decisiu en la victòria del Reial Madrid (EFE)

Un desastrós arbitratge ensorra el Bayern i impulsa el Reial Madrid cap a les semifinals de la Champions (4-2)

L'àrbitre hongarès, que ha expulsat de forma rigorosa Arturo Vidal i ha concedit un gol de Cristiano en clar fora de joc, ha ensorrat les opcions de remuntada d'un Bayern exhaust que ha acabat caient a la pròrroga per 4 a 2

David CarballoActualitzat

Amb patiment i amb molta polèmica. Així s'ha classificat el Reial Madrid per a les semifinals de la Lliga de Campions després de tombar un Bayern en inferioritat numèrica a la pròrroga. Un desastrós arbitratge de l'hongarès Víktor Kassai, que ha expulsat Arturo Vidal i ha concedit un gol a Cristiano Ronaldo en un clar fora de joc, ha ensorrat les opcions de remuntada dels bavaresos al Bernabéu.

El Bayern ha sortit al Bernabéu decidit a remuntar l'1 a 2 advers de l'anada i no ha trigat a donar el primer ensurt sobre la porteria de Keylor Navas. En el minut 8, Marcelo ha desviat sota pals de forma providencial el xut de Thiago i, en el refús, Robben ha perdonat una clara ocasió per inaugurar el marcador. Però el bon inici dels bavaresos s'ha esvaït amb el pas dels minuts i el Reial Madrid ha passat a controlar la situació.

Carvajal ha posat a prova Neuer amb un xut des de la frontal que el porter alemany ha desviat amb la punta dels dits a córner, tot i que l'àrbitre no l'ha concedit. Poc després, Boateng ha desviat sota pals una rematada de Sergio Ramos i Kroos també ha perdonat una oportunitat immillorable. Cristiano ha desaprofitat un ràpid contraatac amb una rematada als núvols davant d'un Bayern cada vegada més superat i inofensiu.

L'arbitratge, decisiu

Després d'una primera part sense gols, el Bayern ha tornat a sortir molt més endollat en l'inici de la represa i, en el minut 53, Lewandowski ha posat emoció a l'eliminatòria fent el 0 a 1 de penal. Els alemanys han començat a creure en la remuntada i s'han fet amb el domini del joc davant un Madrid amb la por al cos.

El conjunt de Zidane ha acusat el cop moral i els d'Ancelotti han seguit jugant amb els nervis del seu rival. En una acció aïllada, Cristiano ha fet l'empat a un amb un cop de cap que ha fet embogir el Bernabéu. Però l'alegria li ha durat ben poc a l'afició madridista, ja que, en la jugada següent, Sergio Ramos s'ha fet un gol en pròpia porta en el seu partit 100 a la Champions i ha permès al Bayern igualar l'eliminatòria.

El campió alemany tenia el Madrid contra les cordes fins que l'àrbitre hongarès Víktor Kassai s'ha encarregat de donar un cop de mà als blancs quan ha expulsat Arturo Vidal, que ha vist una segona targeta groga molt rigorosa. El Bayern, com a l'anada, s'ha tornat a quedar en inferioritat numèrica però ha pogut resistir les últimes escomeses per forçar la pròrroga.

En els 30 minuts de temps extra, el Reial Madrid ha acabat tombant un Bayern exhaust físicament i que ha caigut per culpa d'un desastrós arbitratge. En l'últim minut de la primera part de la pròrroga, Cristiano, en clar fora de joc, ha fet l'empat a dos i en la segona, Marco Asensio i de nou Cristiano han certificat una enganyosa victòria del vigent campió d'Europa.