Futbol sala

Un debutant Jaén guanya la Copa d'Espanya al Barça contra pronòstic (4-6)

El Barça no ha pogut batre el Jaén, l'equip sorpresa de la Copa d'Espanya, que l'ha guanyat després d'eliminar el Pozo Múrcia en quarts i el Burela en semis

Actualitzat

El F. C. Barcelona no ha pogut emportar-se la Copa d'Espanya en un partit insòlit del Barça, que no ha tingut el dia, i davant un Jaén molt encertat (4-6).

Molt poc ha passat des del xiulet inicial fins que el Jaén ha donat la primera sorpresa avançant-se amb el gol que ha marcat Solano, gràcies a una passada de Cuco. Als blaugrana els ha costat molt apropar-se a la porteria de Prieto. El Jaén, sense complexos, ha collat els homes de Carmona. Primer, un xut de Bateria per damunt del travesser i, després, Lin ha estavellat la pilota al pal en l'aproximació més clara per a l'empat dels blaugrana.

Tot i l'ofensiva dels homes de Carmona, en la segona arribada dels andalusos, el Jaén ha tornat a trobar el gol. Chino ha aprofitat els errors en les cobertures del Barça per endollar una passada des de la banda amb la qual ha batut Paco Sedano. Els blaugrana buscaven escurçar distàncies i ho han fet dos minuts abans del descans gràcies a una acció de Ferrao.

A l'inici del segon temps, el Jaén ha ampliat l'avantatge després d'aprofitar una pèrdua de pilota. Ha finalitzat la jugada Buendía (1-3). El Barça s'ha acostat al rival gràcies a un gol de Saad (2-3), que ha aprofitat una passada al segon pal. Però tres gols consecutius de José López, Chino i Cucho han tallat la progressió dels blaugrana i les esperances dels culers d'endur-se el títol (2-6).

El Barça no s'ha rendit i Wilde ha marcat dos gols (4-6), però a l'equip li ha faltat temps i encert per aconseguir la Copa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut